Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, august 2020

Når august begynder vil de to planeter forbundet til dit tegn – Jupiter og Neptun – være i harmoni for anden af tre gange i 2020. Denne særlige kontakt sker hvert 13. år, så det er vigtigt. Det er en tid hvor dine højeste idealer kommer til udtryk, socialt, politisk og kreativt i grupper. Din fantastiske fantasi kan kanaliseres ind i en idealistisk retning, som kan være til gavn for samfundet, og du er villig til at påtage betydeligt ansvar på dine skuldre, for at sørge for at tingene sker.

Når det gælder penge og arbejde er august en meget fordelagtig måned. Dynamiske initiativer betaler sig og det er en tid, hvor du kan stole på ledere og kolleger, til at foretage vovede træk og få succes med at skabe overskud. Du kan dog opleve, at du er uenig omkring principper, med folk som tager chancer, eller du oplever måske at du er uenig med dig selv, når det handler om at bruge penge eller ej. Risikable initiativer betaler sig.

I løbet af den sidste del af august er der et stærkt fokus på dine relationer og det er en meget positiv tid til samarbejde og harmoni. Lyt til partnere som har organisatorisk talent for at hjælpe dig med, at realisere dine planer og ambitioner. Tænk ud af boksen og vær klar til et eksperiment.

Dagens Horoskop